Dožická traktoriáda 2004 druhý ročník


Průběh závodu

Na start se postavilo 23 strojů. Jako první startovali stroje s motocyklovým motorem, pak stroje s automobilovým motorem a nakonec traktory tovární výroby. Přesto, že jsme se snažili postavit trať tak, aby měli všichni možnost zasáhnout do boje o přední umístění, už po prvním kole bylo jasné, že traktůrky s dieselovým motorem mají v rychlosti velký handicap. Proto na příští rok plánujeme rozšíření kategorií, aby se odstranily velké výkonostní rozdíly.
Prohlédněte si fotografie ze závodu:

Foto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závoduFoto z průběhu závodu

Generální partner:
John Deere
StromPraha a.s.
Partneři:
Unibrick - stavebniny Nepomuk, kompletní sortiment stavebnin sedm dní v týdnu!
SporkNeT s.r.o. - spolehlivé vysokorychlostní připojení k internetu
Klaus Timber a.s. - dřevařská výrobní společnost
Pneu Duchek Havel s.r.o., kompletní služby pro osobní i nákladní vozidla a stavební stroje.
Toyota Dajbych - Plzeň
Toyota Dajbych - Plzeň
HS Auto Staněk, s.r.o. 
Předváděcí vozy Renault, Nissan, Audi a Volkswagen širokého výběru, ojetá auta se smluvní zárukou, jsme autorizovaný dealer Renault, provádíme kompletní značkový servis.
Předváděcí vozy HS Auto. Předváděcí vozy Renault, Volkswagen, Audi a Nissan v záruce výrobce.
Vozy s pohonem všech kol 4x4 a vozy SUV.
Fototrade - profesionílní fototechnika a tisk
Penta - internetový obchod s elektronikou
Silnice Nepomuk
Agrochov Kasejovice-Smolivec a.s.
Obec Mladý Smolivec
Mediální partneři:
Blovský.cz - internetová řešení, grafika
ROCK RÁDIO
Kiss rádio
Český rozhlas Plzeň
FILMpro
AgroSeznam
Nika-TV
Nepomucké noviny
www.nepomuk.cz
www.nepomucko.cz